Xina - Abril 2018

Sortida des de Manresa de l’ 11 al 22  d’abril 2018 – 12 dies de viatge
Vols i tren | hotels 5* | Mitja Pensió | Guia acompanyant | visites inclooses
Preu per persona: 1.880€ + taxes aeroprt

 

Itinerari:

11 ABRIL

MANRESA – BARCELONA – NIT A BORD
Trasllats en autocar cap a l’aeroport del Prat, per sortir a les 09’45 h en vol (via punt europeu), cap a Pekin  Nit a bord.
12 ABRIL
PEKIN – LAMASTERY DE YONGHE – TEMPLE DEL CEL

Arribada a les 05.15 h. Trasllats i visita als temple dels Lamas de Yonghe. Aquest és el temple budista Tibetà de més renom fora del Tibet i es amb diferència el més vistós de Pekin. En una de les estances, veurem una figura de buda de fusta de 18 m. d’alçada tallada de un sol arbre. Recorregut en tricicle pel curiós barri de Hutong, típic barri antic de Pekin. Dinar en restaurant típic xinès.A la tarda, visita de l’ impressionant Temple del Cel, símbol de Pekin, va ser construït per la dinastia Ming i està emplaçat en un parc de 267 hectàrees. El temple del cel era l’escenari on acudia l’emperador per resar per les bones collites, reforçar davant la divinitat la seva legitimitat com a governant i expiar els pecats del poble. Avui, el parc del temple del cel esta freqüentat a tota hora per xinesos que hi practiquen tota mena de activitats lúdiques. Allotjament.

13 ABRIL
PEKIN – PLAÇA TIAN AN MEN – CIUTAT PROHIBIDA I PALAU D’ESTIU

Esmorzar. Visita a la plaça Tian an Men, construïda per Mao i convertida en un dels punts mítics de la ciutat, a causa dels fets succeïts al any 1989. De la plaça ens dirigirem passejant al Palau imperial, una de les construccions més representatives de la Xina, coneguda com la Ciutat prohibida. Construït entre 1406 – 1420 per l´ emperador Yonghe, va servir de residència de 2 dinasties imperials, la Ming i la Quing. Aquí van residir 24 emperadors amb tot el seu seguit i des de aquí varen dirigir el país fins l’any 1911, en que s’instaurà la república. Durant la seva visita podrem veure el Palau de la Suprema Harmonia, que és el més important i el més gran de la ciutat Prohibida, en el centre hi trobem el tron del Drac, des de on l’emperador governava, també veurem el palau de l’edat tranquil·la, el Palau de la cultura, el parc Sun Yat Sen i altres edificis que fan que aquest complex sigui únic al món. Dinar en restaurant Xinès. A la tarda, visita al Palau d’estiu. Aquest conjunt de Palaus, jardins, pavellons, llacs i corredors va ser en el seu dia el lloc on acudia la realesa, fugint de l’intolerable calor de l’estiu de la ciutat prohibida. Sopar bufet occidental (opcional) i allotjament a l’hotel.

14 ABRIL
PEKIN – GRAN MURALLA DE JUYONGGUAN – CAMI DIVI – TOMBES MING – ZONA OLÍMPICA

Esmorzar. Al mati, ens traslladarem a Badaling situat a 70 Km. De Pekin i a 1000 m. d’altitud on podrem contemplar i passejar per la Gran Muralla. El començament de la seva construcció data del segle V abans de Crist, pel primer emperador Xinès Khin Shi Haad Di. La gran Muralla arribar a tenir 6500 Km. I amb 11 m. d´ alçada era una defensa contra els pobles nòmades del nord.  Va fen zig-zag per les carenes de les muntanyes des de el mar Groc fins el desert de Gobi. La Gran Muralla es avui el símbol de la Xina i la única construcció feta per la mà de l’home visible des de l’espai. Dinar Xinès en restaurant local. A la tarda, visita a las Tombes Ming recinte on estan enterrats 13 dels 16 emperadors Ming. Passejarem també per el Camí Divi on 12 conjunts d’animals i guerrers de pedra de gran tamany, fan guàrdia al recinte. Al arribar Pekin, panoràmica la zona Olímpica, observarem l’estadi “niu d’ocell” i la zona de natació del “cup de l’aigua”.  Emocionant passeig en tricicle pel típic barri de Hutong, pujada a la torre de la Campana. Sopar bufet occidental (opcional) i allotjament.

15 ABRIL
PEKIN – XIAN – MURALLES – LA GRAN MESQUITA
Esmorzar. Al mati, trasllats a  l’aeroport per sortir en vol cap a Xian. Arribada i visita l’antiga muralla que envolta la ciutat.   Dinar xinès en  restaurant local. A la tarda, visita a la Gran Mesquita de Xian, impacient edifici de culte musulmà al bell mig de la Xina, al costat de la gran mesquita hi ha un zoco al pur estil musulmà, amb carrers estrets i una gran oferta de tota mena d’artesania. Un té l´ impressió de trobar-se en un país musulmà.  Allotjament.
16 ABRIL
XIAN – MUSEU DELS GUERRERS DE TERRACOTA – PAGODA DE LA GRAN OCA DYANTA

Esmorzar. Al mati, a la plaça de l’Ajuntament de Xian, podrem observar colles de xinesos que a la sortida de sol  practiquen tahixí, gimnàstica, ball de carrer, cal·ligrafia amb aigua, etc. Sortida cap a Bingnayong, on visitarem el complexa de edificis on es troba el famós Exercit de Guerres de Terracota que guardaven la tomba de l’emperador Qin Shi Huandi. L’exercit de Terracota fou descobert l’any 1974 quan un camperol excavava un pou cercant aigua i es va topar amb figures de guerrers i cavalls a tamany natural. Els arqueòlegs han restaurat una part de les 7000 figures trobades i les han disposat en unes gran sales en el lloc de les excavacions. Cada figura té una fisonomia característica. La construcció del complex mortuori empleà a milers de persones durant 36 anys. Dinar xinès en  restaurant local. A la tarda, visita a la Pagoda de la  gran Oca Dyanta de 7 pisos i 73 m. de alçada, es pot pujar a peu a l’últim pis, des de on es contempla una meravellosa vista de la ciutat. Posteriorment podrem visitar els exteriors dels Temples de la campana i del rellotge. Allotjament.

17 ABRIL
XIAN – GUILIN PAISATGES ESPECTACULARS

Esmorzar. Al mati, trasllats a l’aeroport per sortir en vol cap a Guilin. Arribada i  visita a la Cova de la flauta de canya, formació calcària amb nombroses estalactites i estalagmites en grans sales. Trasllats al hotel. Dinar Xinès en restaurant local. A la tarda, visita a la Formació rocosa de la trompa de l’elefant i al pic de la bellesa solitària, situat  al centre de la ciutat, a 152 m. de alçada des de on es tenen unes espectaculars vistes del riu Li, la ciutat, els turons circumdants i el parc de les set estrelles.Temps lliure per visitar el mercat d’artesania. Allotjament a l’hotel.

18 ABRIL
GUILIN – CREUER PER EL RIU LI AMB DINAR – VISITA ALS CAMPS D’ARRÒS I MERCAT DE YANGSHUO
Esmorzar. Desprès embarcarem en un creuer de mig dia per el riu Li,  que ens permetrà conèixer la regió de Guantxi, amb els paisatges més bonics de la Xina. Durant el recorregut podrem veure les fantàstiques formacions calcàries que han caracteritzat Guilin. Aquestes formacions van sortir del mar fa més de 200 milions d’anys, també podrem veure els típics camps de conreu, búfals d’aigua, boscos de bambú, i pescadors en petites barques de bambú que es valen dels corb marí per practicar la pesca, tot això farà del recorregut una experiència inoblidable. Dinar bufet xinès a bord. En arribar a Yangshuo, farem una excursió amb uns cotxes tipus jardineres per les plantacions de les rodalies, on veurem el sistema de vida dels agricultors xinesos i uns magnífics paisatges. Temps lliure per visitar el mercat de Yangshuo. Allotjament a l’hotel.
19 ABRIL
YANGSHUO – GUILIN – SHANGHAI – TEMPLE DELS BUDES DE JADE – EL BUND
Esmorzar. Al mati, trasllats a l’aeroport de Guilin per sortir en vol cap a Shanghai. Arribada i visita al centre de la ciutat amb el Temple dels Budes de Jade, en el qual hi ha dues estàtues de buda de jade blanc de 1 Tm. de pes, també trobarem el temple icones i pintures de la època Tang, com que aquest temple esta en actiu podrem observar les mostres de culte dels xinesos.Dinar en restaurant xinès i allotjament al cèntric. A la tarda, visita del Jardí botànic de la ciutat, i visita panoràmica en autobús amb parada al carrer Nanjing, principal artèria comercial de la ciutat, el barri Francés de Xintiniandi, Huanpi Road i finalment al Bund on podrem admirar els espectaculars edificis de la època colonial que havien sigut seus de Bancs i companyies estrangeres i que avui han estat reconvertits en botigues de moda.  A la posta de sol, passeig en barca per el riu Huangpu on gaudirem de les espectaculars il·luminacions de la zona de Pudong i  les inoblidables vistes als edificis colonials il·luminats. Allotjament a l’hotel.
20 ABRIL
SHANGHAI; JARDI YUYUAN – MUSEU DE SHANGHAI
Esmorzar. Visita de l’impressionant Jardí Yuyuan que va ser construït en el segle XVI per la família PAN, rics funcionaris de la dinastia Ming. El jardí amb una extensió de 1 hectàrea es un típic exemple d’un jardí xinès , amb muntanyes artificials de pedres portades de l’interior del país, llacs, estances i pavellons units per pont en zig zag i passadors. Al costat trobarem el Basar Yu amb típiques botigues d’artesania, perles, seda,  té,  joieria i al soterrani un conjunt de botigues d’ antiquaris xinesos. Dinar en restaurant xinès. A la tarda, visita al Museu de Shanghai, un dels més famosos de Xina que conté diferents sales on s’exposen valuoses col·leccions d’objectes de bronze, porcellanes, cal·ligrafia, monedes antigues, jade, vestits ètnics, mobles antics, etc. Després pujarem a la Torre Jinmao, la més alta de la ciutat, per admirar skyline de la moderna ciutat de Shanghai. Allotjament.
21 ABRIL
SHANGAI – NIT A BORD
Esmorzar. Durant aquest dia pujarem a la Torre Jinmao, la més alta de la ciutat, per admirar skyline de la moderna ciutat de Shanghai, també podrem observar els gratacels d’aquesta important ciutat, després ens dirigirem cap a la zona Bund on podrem admirar els espectaculars edificis de la època colonial que havien sigut seus de Bancs i companyies estrangeres i que avui han estat reconvertits en botigues de moda. Temps lliure per realitzar interessant compres. Al vespre, trasllats a l’aeroport per sortir en vol cap a Munich. Nit a bord.
22 ABRIL
MUNICH – BARCELONA – MANRESA
Arribada i enllaç en vol cap a Barcelona. Arribada a les 08’30 h. i trasllat fins a Manresa.
Inclou:
 • Bitllet avió en vol BCN – Pekin i Shanghai – BCN (via punt europeu)
 • 2 Vols domèstics Xian – Guilin – Shanghai
 • 1 Bitllet tren ràpid Pekin – Xian
 • HOTELS 5* habitacions dobles amb bany.
  PEKIN – HOTEL JIANGUO GARDEN (Deluxe room)
  XIAN – HOTEL GRAND NOBLE
  GUILIN – LIJIANG WATERFALL
  SHANGHAI – PULLMAN JING AN
 • Estada en regim de MITJA PENSIÓ (dinars ens restaurants locals)
 • Guia acompanyant des de el nostre punt d’origen
 • Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen
 • Totes les visites descrites a l’itinerari amb seleccionats guies locals i entrades incloses.
 • Circuit privat amb guia xinés durant tot el viatge.
 • Assegurança d’assistència en el viatge. Suplement assegurança cancel·lació : 75 €

TRAMITACIÓ VISAT ENTRADA XINA : 90  €
PASSAPORT Vigència mínima 6 mesos, 3 FOTOS + sol·licitud

Nota : No s’inclouen les propines

PREU PER PERSONA (En base 20 persones) : 1.880 € + Taxes aeroport : 360  €

Suplement habitació individual : 440 €

Sortida garantida amb 15 persones. Suplement 225 €

Cookies

Aquest lloc web fa servir galetes pròpies i de tercers per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies,

ACEPTAR
Aviso de cookies