Israel i Jordània -Maig 2018

ISRAEL i JORDÀNIA
TEL AVIV · HAIFA · TIBERIADES · NATZARET · CANÀ DE GALILEA · MONT TABOR · RIU JORDÀ·AMMAN · PETRA · MAR MORT · MASADA · QUMRAN – JERUSALEM · BETLEM
Sortida 06 Maig 2018 / Durada 10 dies

 

06 MAIG. TERMINAL · BARCELONA · TEL AVIV
Sortida de la nostra ciutat en direcció a l’aeroport de Barcelona. Arribada, tràmits d’embarcament per sortir en el vol directe de la Cia El Al a les 14,20 horesamb destinació a Tel Aviv. Arribada a les 19,25 hores (hora local) i una vegada hàgim passat els controls duaners i recollit l’equipatge tindrem l’assistència del nostre Guia local i amb autocar ens traslladarem cap a la ciutat de Tel Aviv, la segona ciutat del país i un important centre financer del Pròxim Orient. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

07 MAIG. TEL AVIV · HAIFA · TIBERIADES
Esmorzar. Avui iniciarem el dia per visitar Jafa (Joppe), antic port d’Israel, i l’església de Sant Pere. Abans de sortir de la ciutat farem una visita panoràmica de Tel Aviv i després agafarem la carretera de la costa i arribarem a Cesarea Marítima: veurem les ruïnes d’aquesta antiga ciutat romana on es troba l’amfiteatre, el circ, les termes romanes i el port des d’on van sortir els deixebles a evangelitzar pel món. Dinar en ruta. A la tarda continuarem a Haifa, un dels ports estratègics del territori ja en època hel•lenística. D’aspecte modern és cèlebre pels jardins del emple Bashai (UNESCO) que veurem des del mirador i lloc on es va desenvolupar el desafiament del profeta Elies. Continuació fins a la regió de Galilea i per arribar a Tiberíades. Sopar i allotjament.

 

08 MAIG. TIBERIADES · NATZARET · CANÀ DE GALILEA · TIBERIADES
Després d’esmorzar sortirem per fer un passeig pel Llac a bord d’una barca de fusta construïda d’estil típic dels pescadors antics de la regió per assaborir l’època del Mesies al Mar de Galilea. Arribarem a Cafarnaüm, la “Ciutat de Jesús” on visitarem les restes de l’ antiga Sinagoga del s. IV i la casa de Pere, seguirem cap a Tabgha bonic lloc que commemora el miracle de la multiplicació dels pans i dels peixos, seguirem cap al Mont de les Benaurances, amb la seva capella que recorda el Sermó de la Muntanya. Dinarem a un restaurant. A la tarda arribarem a Natzaret,la ciutat on segons la tradició cristiana l’àngel Gabriel va anunciar a Maria el naixement de Jesús,visitarem la moderna Basílica de l’Anunciació, considerada l’església mes gran del Pròxim Orient, i la Font de Maria. Seguirem cap a Cana de Galilea, on segons la tradició cristiana Jesús va fer el miracle de transformar l’aigua en vi durant la celebració de un casament, visitarem l’església que commemora el fet. Retorn a Tiberíades. Sopar i allotjament.

 

09 MAIG. TIBERIADES · MONT TABOR · RIU JORDÀ · AMMAN
Esmorzar i sortida cap al Mont Tabor on hi pujarem amb uns taxis especials, visitarem l’església de la Transfiguració i podrem gaudir d’una magnífica panoràmica
de l’interior de Galilea. Continuarem cap al riu Jordà, el qual tenia una extraordinària importància religiosa i simbòlica i que marca els límits de la Terra Promesa. La nostra ruta en portarà a Yardenit lloc on segons la tradició va ser batejat Jesús. Dinar .A la tarda seguirem fins la frontera Israelí – Jordana i la creuarem. Recepció de la part de Jordània pel Guia i continuarem fins arribar a Amman, originalment construïda sobre 7 colines i antigament anomenada Rabat Amon, coneguda com la Ciutat Blanca, esta coronada per la Ciutadella, una colina amb les ruïnes del temple de Hèrcules i el teatre Roma. Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

10 MAIG. AMMAN · MONT NEBO · MADABA ·KERAK · PETRA
Esmorzar . Al mati farem un recorregut panoràmic de la part nova de Amman i seguidament sortirem cap al Mont Nebo, des d’on Moisés va veure la Terra Promesa i a on va morir. Despres anirem a Madaba , on veurem els seus mosaics bizantins . A l’església greco-ortodoxa de St. George s’admirarà uns dels mes antics mapes de la Terra Santa. Dinarem en ruta. A la tarda arribarem a Kerak , fortalesa del segle XII i continuarem fins arribar a Petra. Sopar i allotjament a l’hotel

 

11 MAIG. PETRA · MAR MORT
Esmorzar i sortida per viure una experiència inoblidable amb la visita a la fabulosa ciutat de Petra, sovint denominada la vuitena meravella del món antic.Aquesta impactant ciutat, excavada per complert dins les roques, va ser fundada pels edomites al segle VII aC. i ocupada per la tribu dels nabateus al segle VI aC, els quals la convertiren en una ciutat de gran importància en diferents rutes comercials. Entre els anys 64 i 63 aC la ciutat va ser conquerida pels romans i passà a formar part d’una de les províncies romanes. Al segle VIII la ciutat va ser abandonada i el 1812 l’explorador suís Johann Ludwig Burckhardt la va redescobrir al món occidental. Entrarem per l’estret canó del Siq i visitarem els principals monuments, on destaca El Tresor o Al-Khazneh, que s’eleva imponent sobre la roca rogenca tan característica d’aquesta ciutat mil•lenària. També veurem temples, sales funeràries, tombes excavades a les roques i el gegantí Monestir, al qual s’hi accedeix pujant uns 900 esglaons i des d’on obtindrem unes vistes espectaculars del panorama de Petra. Dinar . A la tarda sortirem cap a la frontera amb Israel i a traves del desert de Arava arribarem al Mar Mort on es troba el nostre hotel, situat a mes de 300 m sota el nivell de la Mediterrània. Sopar i allotjament.

 

12 MAIG. MAR MORT · MASADA · QUMRAN ·JERUSALEM
Després d’esmorzar tindrem la possibilitat de prendre un bany al Mar Mort , per experimentar la insòlita sensació que suposa les seves aigües salinitzades ens faran surar i la seva sorra serà agradable per la nostra pell. A l’hora convinguda ens dirigirem cap el conjunt arqueològic de Masada . Aquesta fortalesa va entrar a la historia durant la revolta jueva del any 70 aC, quan es convertí en el darrer bastió de la resistència jueva. Explorarem les restes arqueològiques i gaudirem de les vistes de la depressió del Mar Mort . Dinar en ruta. A la tarda visitarem les antigues restes arqueològiques de Qumran, cèlebres a partir de la descoberta casual l’any 1947 dels importantíssims Manuscrits del mar Mort. Després iniciarem l’ascensió pel desert de Judea cap a Jerusalem, una de les ciutats mes fascinants del mon, passarem per la Posada del Bon Samarità i arribem a la part alta de la Ciutat Santa des d’on veurem una magnifica panoràmica, arribarem a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

13 MAIG. JERUSALÉM
Esmorzar i sortida per visitar el Turó de les Oliveres des d’on es gaudeix de la millor vista de la Ciutat antiga i de l’esplanada del temple, i esta molt relacionada amb els últims anys de la vida de Jesús, visitarem el lloc de l’ Ascensió, la Gruta del Pater Noster, baixarem fins el Dominus Flevit, veurem on el Senyor va plorar per Jerusalem. Dinar. A la tarda visitarem el hort de Getsemaní situada a la vall del Cedró, la Basílica de la Agonia , la gruta del Prendiment i la tomba de la Verge. Després seguirem cap el Mur Occidental o de les Lamentacions, pujarem a l’esplanada del temple per veure l’exterior de la mesquita de Al Aqsa i de la Cúpula de la Roca i anirem a veure alguns llocs sants del Mont Sion : La tomba del rei David, el Cenacle on segons la tradició jueva va ser enterrat el rei David i segons la tradició cristiana Jesús va celebrar el Sant Sopar, la basílica de la Dormició on segons la tradició cristina va morir Maria, i Sant Pere de Gallicantu, on Pere va negar tres cops al seu mestre abans de que el gall cantes. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

14 MAIG. JERUSALEM · BETLEM · JERUSALEM
Esmorzar i sortida cap a Betlem, on veurem la Gruta del Naixement de Jesús i la Basílica de la Nativitat; a les afores de la ciutat visitarem el Camp dels Pastors on veurem una típica botiga d’artesania Betlemita. Dinarem a un restaurant. A la tarda Ein Karem, lloc de naixement de Sant Joan Baptista i visitarem els Santuaris de la Visitació de María i la seva cosina Santa Isabel, el Santuari de San Juan Bautista. Dinar. Desprès anirem a veure la Maqueta (rèplica exacta en miniatura de la ciutat de Jerusalem a l’època d’ Herodes). Tornada a l’ hotel. Sopar i allotjament.

 

15 MAIG. JERUSALEM · TEL AVIV · BARCELONA ·TERMINAL
Esmorzar i a primera hora del mati recorrerem la Ciutat Santa, l’església de Santa Anna, lloc del naixement de la Verge Maria i la Piscina Probàtica, lloc on diuen els evangelis que el Angel batia les aigües i els malalts es curaven al ficar-se a elles. Seguirem fins la porta dels Lleons, on comença la Via Dolorosa fins el Sant Sepulcre. El temple és una de les esglésies més antigues de la cristiandat. A primera hora de la tarda sortirem cap a dinar a un restaurant de camí cap a l’aeroport de Tel Aviv per agafar el vol de retorn de la Cia El Al a les 17,55 hores amb destinació a Barcelona. Arribada a l’aeroport del Prat a les 21,45 hores, assistència i trasllat a la nostre ciutat, on donarem per acabat aquest viatge del qual esperem que guardin un bon record.

 

Preu per persona: 2.550€
Suplement habitació Individual: 625 €

 

EL PREU INCLOU:

 • Reunió prèvia a la sortida per conèixer els com panys de viatge i rebre l’itinerari definitiu
 • Trasllats Terminal – aeroport de Barcelona – Terminal
 • Vol Barcelona – Tel Aviv – Barcelona amb la Cia El Al classe turista.
 • Circuit amb modern i confortable autocar
 • Estada de 1 nit a Tel Aviv , 2 nits a Tiberíades- 1 nit a Amman – 1 nit a Petra – 1 nits al Mar Mort i 3 nits a Jerusalem en hotels de 4*
 • Pensió completa tot el viatge des de el sopar del 1er dia fins el dinar de l’últim dia
 • Guia de parla hispana a Israel i Jordània.
 • Totes les visites i entrades especificades a l’itinerari.
 • Travessa en vaixell pel Mar de Galilea i taxis al Mont Tabor.
 • Maleters als hotels
 • Assegurança de viatge
 • Taxes d’aeroports.
 • Taxes de Frontera
 • Visa de Jordània
 • Guia acompanyant de l’agencia tot el viatge
 • Dossier e informació especial pel grup
 • Propines a xofers i guies locals

AQUEST PREU NO INCLOU:

 • Els extres als hotels i restaurants com begudes,telèfon, etc.

 

Cookies

Aquest lloc web fa servir galetes pròpies i de tercers per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies,

ACEPTAR
Aviso de cookies