CONDICIONS GENERALS DE L’ÚS DE LA PÀGINA WEB DE VIATGES MARTÍ , S.L.

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic d’Espanya, l’informem que aquesta pàgina web és propietat de VIATGES MARTÍ SL, en endavant VIATGES MARTÍ, amb domicili a Manresa, Carrer Pompeu Fabra, 9 amb CIF n º B-60131307 i inscrita al Registre Mercantil de Barcelona amb les següents dades: Tom 23801-Secció General, Foli 160 – Full 58933 – Inscripció 1 ª

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti’ns a l’e-mail a info@viatgesmarti.cat, o al telèfon +34-938724077.

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.

L’accés a la nostra pàgina web per part de l’USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que preguem llegeixi detingudament. L’USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’ús. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, s’haurà d’abstenir d’utilitzar aquest portal i operar per mitjà d’aquest.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

A. PROPIETAT INTELECTUAL
Tots els continguts, textos, imatges, i codis font són propietat de VIATGES MARTÍ o de tercers als quals s’han adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.
L’usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa de VIATGES MARTÍ i / o el titular dels drets per a modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret pertanyent al seu titular.
L’establiment d’enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix, i s’autoritza exclusivament a permetre l’accés a la nostra web, i queda prohibida en altres pàgines la reproducció total o parcial de les imatges i continguts del nostre portal. Així mateix, el simple fet d’establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a atorgar la categoria de col·laborador o soci de VIATGES MARTÍ.

Està absolutament prohibida la imitació ja sigui total o parcial del nostre portal.

B. CONDICIONS D’ACCÉS
L’accés a la nostra pàgina web és gratuït i no exigeix ​​prèvia subscripció o registre. No obstant això, VIATGES MARTÍ es reserva el dret d’oferir serveis que requereixin el registre previ de l’usuari. En tot cas, aquests serveis quedaran degudament identificats en la Web, amb fàcils indicacions per al seu registre.
L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic, a les presents Condicions Generals d’ús. L’accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers oa nosaltres mateixos.

L’usuari té expressament prohibit la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts en aquesta pàgina web, per procediments diferents dels estipulats en les presents condicions d’ús, i si és el cas en les condicions particulars que regulen l’adquisició de determinats serveis.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres websites als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web posa a la seva disposició, li comuniquem que VIATGES MARTÍ, queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d’aquestes pàgines web alienes a la nostra empresa per part de l’usuari.

VIATGES MARTÍ es reserva el dret d’exercitar les accions legals oportunes contra aquells USUARIS que vulnerin les presents condicions generals d’ús, acceptant l’USUARI que la no iniciació d’aquestes accions no constitueix una renúncia formal als mateixes, romanent aquestes vigents fins als terminis de prescripció de les infraccions.

C. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS
La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de VIATGES MARTÍ, que assumeix el compromís de garantir la privacitat de l’usuari o visitant en tot moment, i en totes les interaccions amb aquell. VIATGES MARTÍ assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l’usuari. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l’Usuari pugui facilitar a través del nostre web

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, l’informem que la utilització de determinats serveis en la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic, i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de VIATGES MARTÍ, titular i responsable. L’enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Tanmateix l’informem que tots els nostres fitxers estan legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’han d’aplicar les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial Decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Ús de les seves dades personals
Les dades que li demanem són les adequades, pertinents i estrictament necessaris per a la finalitat per la qual es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar. Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certes, veraços i pertinents per a la finalitat per la qual els hi demanem.

La nostra pàgina web, recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis ia través del correu electrònic on pot sol.licitar qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte. L’enviament d’aquests implica la seva autorització a incorporar als nostres fitxers corresponents, si VIATGES MARTÍ ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privacitat. Les seves dades seran incorporades als nostres fitxers de tractament de dades.

VIATGES MARTÍ, es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

Recepció de Currículums Vitae
En el cas d’enviar-nos el seu currículum vitae, en virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals, l’informem que les seves dades personals s’incorporaran als nostres fitxers, amb la finalitat de disposar del seu currículum per dur a terme processos de selecció de personal si seu perfil professional s’ajusta a les nostres necessitats. Mentre no cancel expressament les seves dades personals dels nostres fitxers, entenem que continua interessat a formar part dels mateixos per a processos de selecció futurs. Amb la finalitat de mantenir actualitzats nostres fitxers de dades personals, preguem ens comuniqui qualsevol canvi o modificació que es produeixi en els mateixos.

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals
En qualsevol moment podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la llei mitjançant escrit signat adreçat a VIATGES MARTÍ a l’adreça c / Pompeu Fabra, 9 08242 Manresa o mitjançant correu electrònic a l’adreça info@viatgesmarti.cat aportant còpia del seu DNI.

Comunicacions de dades
VIATGES MARTÍ l’informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzats exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les teves dades, excepte en els casos legalment previstos, o que l’USUARI ens ho autoritzi expressament.

Seguretat de les seves dades personals
Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que VIATGES MARTÍ ha adoptant totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix ​​el Reial Decret 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les seves dades
És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informe sempre que hi hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat d’aquests.

Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que VIATGES MARTÍ ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per la qual es van obtenir.

VIATGES MARTÍ, no es fa responsable de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

VIATGES MARTÍ pot modificar les presents polítiques de privacitat per adaptar-les a les modificacions que es produeixi en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix ​​la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquest web.
Per a qualsevol qüestió respecte a la Política de Protecció de Dades Personals pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicats, o amb els nostres assessors BONET consulting: www.bonetconsulting.com / servicioslopd.html

D. RESPONSABILITATS
En posar a disposició de l’usuari aquesta pàgina web volem oferir tot un seguit de continguts i serveis de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació dels mateixos així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

L’USUARI té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal lació de robots, o programari que alteri el normal funcionament del nostre web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.
L’usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web, sent l’únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i / o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l’usuari a mantenir indemne a VIATGES MARTÍ per qualsevol reclamació derivada, directament o indirectament d’aquests fets.

VIATGES MARTÍ queda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades en el seu portal, així com, no garanteix l’exactitud, veracitat i vigència dels continguts d’aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers, o enllaçables a altres web sites, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l’ús d’aquests.

VIATGES MARTÍ queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d’honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per l’incompliment per part de l’USUARI de les nostres condicions d’ús, accés i política de privacitat, o qualsevol altra reclamació per l’incompliment de la legislació vigent.

L’USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.

L’USUARI és plenament conscient que la mera navegació per aquesta pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l’acceptació de les presents condicions d’ús.

Tot el referent a la nostra pàgina web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de la província de la ciutat on es troba la seu central, a dalt indicada.

Per a qualsevol qüestió respecte a les condicions d’ús de la nostra pàgina web pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicats, o amb els nostres assessors BONET consulting: www.bonetconsulting.com / servicioslssi.html

Cookies

Aquest lloc web fa servir galetes pròpies i de tercers per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies,

ACEPTAR
Aviso de cookies